Acnee și acnee, practic, fiecare persoană. Cei care suferă ca un adolescent sau un adult de acnee, poate fi considerat, în funcție de Severitatea bolii în diferite moduri. Reguli simple în viața de zi cu zi ajuta pielea.

De îngrijire a pielii

Afectate ar trebui să utilizeze pH-neutru și libere parfum de săpun și loțiune de curățare. Produse de curățare agresive pot deteriora pielea. Pe pielea curată nu se aplică Uleiuri și grăsimi, dar, de asemenea, o crema hidratanta pe baza de apa.

foto27Medicamentele sunt cauza de acnee, ajută de fapt doar un medicament destitui, dacă este posibil. În toate celelalte cazuri, aceasta se numește așteptați: este posibil ca acneea să înflorească numai pentru scurt timp și apoi se întoarce în sine.

Treptat Acnee-Terapie

Pentru cazurile usoare de acnee corespunzătoare de îngrijire aeste de ajuns. În medie până la puternică exprimată contestațiile se examinează mai întâi, pielea din exterior. Acest lucru nu este suficient acnee sau disconfort foarte puternic, adăugați la acest medicament, care ar trebui să ia, care acționează astfel asupra întregului organism.

Pe pielea aufgetragenes peroxid de benzoil ucide bacteriile și se dizolvă cheratinos strat. De asemenea, азелаиновая acid are proprietati antibacteriene si reduce keratinizare glandelor sebacee. Naturale de fructe (acid Alfa-hidroxi) deschide porii pielii.

Când acnee antibiotice pot fi aplicate altfel decât de obicei în medicină luată, de asemenea, la nivel local. Ele sunt îndreptate împotriva acnee benefic Propionibacterium acnes și ar trebui să fie întotdeauna aplicat în combinație cu alte medicamente.

Pentru femei, există posibilitatea de a lua anticonceptionale. Conținute în ele de sex feminin hormoni ca Estrogen, care să contracareze cauzatoare de acnee de hormoni sexuali masculini (androgeni). De asemenea, antibioticele pot facilita gravă de acnee.

Vitamina A-acid-este un derivat de Isotretinoin poate ajuta la severe de acnee. La femei nu ar trebui să fie în timpul și până la trei luni de la primire, asigurați-vă că sunteți gravidă, deoarece Isotretinoin poate afecta viitorul copil. Mama alăptează, ea nu poate lua Isotretinoin. Preparatul previne supra-ороговения glandelor sebacee.

O varietate de medicamente Acnee usucă pielea și mucoasele, creste nivelul de lipide din sânge și duce la articular în cazuri rare și disconfort muscular.

De acnee pot fi tratate cu peeling, resurfacing piele, dar, de asemenea, injectarea de colagen și cu cortizon.

Dieta pentru acnee

Unii medici recomanda evitarea carbohidrati cu Indice glicemic ridicat. Acest lucru asigură că nivelul de zahăr din sânge crește rapid și brusc și la fel de repede și de brusc cade din nou. Acest lucru este valabil în primul rând de produse cum ar fi zahăr, băuturi carbogazoase, dulciuri, produse din făină albă, paste făinoase, cartofi prajiti, chips-uri, bastoane de porumb și pizza.

foto28

Care suferă de o formă severă de acnee pot încerca dacă refuzul de Lapte ajută. Acest lucru este valabil și produse lactate, cum ar fi iaurt, branza, inghetata. În general, este necesar de a manca preferă fructe, multe legume și pește – acest lucru este considerat o parte importantă a unei diete echilibrate. Puterea de sportivi, care suferă de acnee, nu trebuie să utilizați concentrate de proteine din zer de proteine pentru culturism.

Tratament după Grele

„Este foarte important ca terapia se efectuează conform acnee-manifestări”, – spune dermatolog Falk Ochsendorf de la universitatea din Frankfurt. „Suferința nu vine cu o multime de cosuri si puncte negre din mână în mână. Există oameni care au doar un pic de acnee, cu toate acestea, reprezintă o problemă și să treacă socială înapoi. Doriți să fie luate la fel de serios ca oamenii cu o formă severă de acnee.”

Acneea poate apărea și la adulți. În cele mai multe cazuri asociate cu tulburări hormonale. De asemenea, medicamentele pot provoca acnee si pustule. Piele de multe ori există plângeri de la pacienți, care trebuie să ia cortizon, antidepresive, medicamente epilepsie și unele antibiotice. Pacienții care duc înapoi acnee de droguri, ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră despre opțiunile Alternative. În nici un caz nu ar trebui să stea de droguri, fără o consultare prealabilă.