Acneea este una dintre cele mai comune boli de piele la adolescenți și adulți poate apărea în diferite grade de severitate. Există mici de acnee (solitare cosuri, puncte negre), moderată de acnee (numeroase acnee inflamate) acnee severe (puternic inflamate acnee și noduri). Majoritatea Afectate de acnee, de obicei dispare fara tratament. Cu toate acestea, chiar grave degradeuri pot apărea, atunci când boala a atras la vârsta adultă și lasă cicatrici.

Prin urmare, orice terapie trebuie să fie adaptate la individual pacienților. Pentru a evita probleme de acnee și pentru a preveni agravarea, de aceea este recomandat la începutul tratamentului și o consultare cu un specialist, care este bine versat în tratamentul de acnee. Dacă exterioara tratamentul cu unguente și geluri (locală terapie) nu acționează în mod corespunzător, puteți lua pastile împotriva Acnee.

Care sunt opțiunile de tratament împotriva acneei?

foto25O forma usoara de acnee corespunzătoare de îngrijire a pielii poate ajunge de la farmacie ca un tratament. Pentru a vindeca greu curg acnee, poate fi aplicat acnee la nivel local la nivel local pe piele. Pentru aceasta crema sau acnee-gel sunt disponibile. De asemenea, pilulele pot fi prescrise împotriva acnee (sistemul de terapie). Ce fel de terapie este corectă, se stabilește individual în funcție de starea pielii. Prin urmare, tratamentul de acnee la un pacient poate consta doar dintr-un singur medicament, în timp ce un alt pacient combinație de mai multe medicamente prescrise. În general, tratamentul de succes necesită o mulțime de răbdare: procedura trebuie să se desfășoare pe o perioadă lungă de timp și nu trebuie să fie întrerupte pripite. Acolo de multe ori trec de la șase până la douăsprezece săptămâni, înainte de a o afecțiune a pielii pentru o mai bună. Trebuie să instalați, de asemenea, că acest lucru poate duce, în unele cazuri, mai întâi la o deteriorare a stării pielii. De asemenea, recidiva după întreruperea terapiei de acnee.

Ce pastile sunt împotriva severe de acnee?

Atunci când terapia среднетяжелых și forme severe de acnee pielea este tratata pe plan extern, și în plus, medicamentele pot fi luate.

Pentru tratamentul de acnee antibiotice și Isotretinoin sunt utilizate. Ele previn creșterea acnee benefice de bacterii și de a reduce secreția de sebum. În plus, există posibilitatea de a pilulei contraceptive pentru terapie acnee la femei de a utiliza. În combinate pastile cuprinse гестагены pot contracara cauzatoare de acnee de hormoni sexuali masculini (androgeni). Pentru aceasta, pielea speciale de regenerare pilula anti-androgenica sunt disponibile, de exemplu Belara, Valette, Petibelle și Yasmin. În cazuri foarte severe inflamația poate ajuta — cortizon. Pastile împotriva acnee se eliberează pe bază de rețetă, adică el trebuie să fie eliberat de o rețetă de la medic, înainte de a merge la farmacie.

Cum acționează antibiotice împotriva acnee?

Antibiotice din clasa Тетрациклином sunt utilizate pentru acnee moderată până la severă. De asemenea, în caz de ineficiență locale de terapie acnee în formă de unguente și creme suplimentar antibioticele pot fi luate. Droguri de alegere este tetraciclina, doxiciclina și Minocyclin aici. Cu toate acestea, studii recente efecte secundare grave nu au fost descrise Minocyclin, de ce este astăzi medicament de prima alegere.

Antibioticele reduc creșterea acnee de bacterii, care provoacă și prevenirea infecțiilor pielii. Tratamentul cu antibiotice nu ar trebui să fie efectuate cel puțin o lună, cu toate acestea, mai mult de 12 săptămâni, deoarece bacteriile la droguri, în caz contrar, pot fi insensibil (rezistente). Aveți grijă deosebită când terapia cu antibiotice din grupul Tetraciclinei este recomandat să faceți plajă. Deoarece, în combinație cu lumina UV de deteriorare a pielii pot să apară, ar trebui să fie omise în timpul tratamentului se recomandă o lovitură directă a razelor solare și, respectiv, factor ridicat de protecție solară aplicate.

Antibioticul Eritromicina, este destinat, de asemenea, pentru tratamentul de acnee și este o alternativă la tratamentul cu tetraciclină. Cu toate acestea, pacienții cu tulburări de ritm cardiac și de încălcare a echilibrului hidro-electrolitic trebuie să se abțină de la primirea Эритромицина, deoarece acestea pot fi agravate.

Cum acționează acnee comprimate cu isotretinoin?

Ca o alternativă la antibiotice tratamentul Isotretinoin poate fi folosit pentru a trata acneea. În nici un caz nu tetraciclină antibiotice ar trebui să ia, dar împreună cu Isotretinoin. Ar trebui să fie început după tratamentul cu tetraciclină terapia cu Isotretinoin, așa că o zi de pauza ar trebui să fie între ei.

Isotretinoin este descendent și vitamina a are un efect anti-inflamator, inhibă producția de sebum și reduce dezvoltarea bacteriilor.

foto26_

Sub Isotretinoin terapie 85% din pacienți este complet nedureros și recidivele sunt foarte rare. Cu toate acestea, Isotretinoin este utilizat parțial din cauza efecte secundare semnificative doar atunci când este foarte severe de acnee. Înainte de începerea tratamentului trebuie să evite sarcina în timpul tratamentului cu Isotretinoin de încredere contraceptiv ar trebui să fie aplicată, deoarece în timpul sarcinii înfrângere posibil de creștere a copilului ar putea apărea. Isotretinoin trebuie să fie numiți în termen de șase luni, și, de asemenea, de patru săptămâni după încetarea tratamentului trebuie să evite încă sigur de sarcina.

Alte reacții adverse care au ajuns sub isotretinoin terapie ceas de noapte orbire și uscăciunea pielii și a mucoaselor. Pacientul are nas uscat, ceea ce poate duce la sangerari din nas, buze uscate și puternice de cap se formează cruste. În plus, există o scădere a producției Lacrimal și uscăciune a ochilor, astfel încât chiar și după un an de Terapie poate fi Purtarea de lentile de contact de incomod.

De asemenea, depresivă acțiune Isotretinoin discutat, împreună cu creșterea de sinucidere. Această observație nu a putut fi dovedit științific. Cu toate acestea, pacienții trebuie să fie informați despre o posibilă Apariția de simptome depresive. În plus, ar trebui să fie efectuate în timpul tratamentului cu Isotretinoin în mod regulat Sânge, pentru a monitoriza funcția ficatului și a metabolismului lipidic. Totul este descris efecte secundare nu este omis regres, dar după încetarea terapiei din nou

Cum se poate îmbunătăți acnee hormoni ca de la pastile?

De multe ori cauze hormonale ascunde în spatele probleme de piele, în special în adolescență. Specialisti competenti pentru fete și femei tinere, tocmai pe tema piele, de aceea ginecolog. El poate prescrie anumite micro comprimate (comprimate doză mică), care au în plus un efect benefic în problemele pielii. Combinate comprimate substanța activă este formată din două grupuri: Estrogen și гестаген. Este de hormoni, care sunt sexuale hormoni moale отбелили corpului sunt foarte asemănătoare. Piele eficiente pastile conțin speciale, așa-numitele антиандрогенные progestin.

Un factor important în apariția punctelor negre este numit un capăt de sunet producția de sebum și роговых celulelor cauzate de hormoni masculini (androgeni). Prin anti-androgeni eficient гестагены acțiunea de hormoni de sex masculin poate fi dificil. Astfel, tenul poate îmbunătăți, și acnee încet dispar. Ce alte opțiuni de tratament durează aproximativ șase până la douăsprezece săptămâni înainte de îmbunătățiri vor fi vizibile. Cu toate acestea, nu toate comprimate acționează la fel de bine față de problema a pielii și acnee.

Femeile interzice deja cu pastile, pot groază online a urma consiliere obține reteta la medicament.

Ceea ce încă nu există remediu împotriva acneei?

Aplicarea de cortizon în terapie acnee nu este recomandat în mod implicit. Numai în cazuri severe, utilizarea de cortizon poate fi văzută în plus față de alte acnee medicamente.